Πρόσκληση Θερινού Ηλιοστασίου 2020

Video πρόσκληση και οδηγίες για τον ψηφιακό εορτασμό του θερινού ηλιοστασίου

Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος του Α.:Α.:Σ.:Τ.:

Πρόσκληση Ψηφιακής Λευκής Εκδήλωσης Θερινού Ηλιοστασίου:

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 στις 20:00

Αδελφές και Αδελφοί μου, Φίλες και Φίλοι.

Από τον Μάρτιο η πανδημία του κορωνοϊού μας στέρησε τη χαρά της επαφής, πρόσωπο με πρόσωπο.

Αλλά η αδελφική άλυσος δεν επηρεάζεται από το εφήμερο. Μπροστά σε κάθε καινούργιο εμπόδιο ο τέκτονας επινοεί, υιοθετεί και χρησιμοποιεί νέα εργαλεία.

Το βράδυ της 22ας Ιουνίου είστε όλοι καλοδεχούμενοι στον ψηφιακό Λευκό Εορτασμό της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικου Τύπου. Παρ’ ότι η υποχρέωση τήρησης των “κοινωνικών αποστάσεων” απαγορεύει την φυσική μας συνάντηση, η τεχνολογία μας προσφέρει την δυνατότητα να υπερβούμε το εμπόδιο.

Ας συνεορτάσουμε το θερινό ηλιοστάσιο του 2020, αποδεικνύοντας ότι παρ όλα τα εμπόδια που μπορεί να φαίνονται ανυπέρβλητα, “τα πάντα μας ενώνουν”.

Ο Μέγας Διδάσκαλος

Παναγιώτης Θαλάσσης

Η διεύθυνση της εκδήλωσης είναι meet.google.com/uve-yzjw-nef και θα είναι ενεργή την Δευτέρα 22 Ιουνίου και από τις 19.30.

Δυο λόγια για τον ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μας:

Κατά παράδοση ο εορτασμός των ηλιοστασίων είναι λευκός, που σημαίνει ότι ο κάθε μυημένος αδελφός ή αδελφή ανεξαρτήτως προελεύσεως μπορεί να παρευρεθεί και επίσης μπορεί να συνοδεύεται απο μή μυημένο στην αδελφότητα κύριο ή κυρία.

Επειδή δεν θα υπάρχει η δυνατότητα φυσικής επαφής ο κύριος ή κυρία που θα ήθελε να παρακολουθήσει θα είναι καλό πριν την εκδήλωση να επικοινωνήσει με την Μ. Γραμματεία στο [email protected] για να λάβει επιβεβαίωση και σχετικές οδηγίες.

Στη συνέχεια και ακριβώς επειδή δεν θα υπάρχει η δυνατότητα φυσικής επαφής ο κάθε επισκέπτης πρέπει υποχρεωτικά να έχει ανοιχτό το video της συσκευής του για να φαίνεται το πρόσωπο του και να προβάλλεται το ονοματεπώνυμο του από την δική του σύνδεση.

Αν για οποιονδήποτε προσωπικό λόγο δεν θα ήθελε να είναι φανερή η ταυτότητα του και πάλι, ας επικοινωνήσει με την Μ. Γραμματεία στο [email protected] για να υπάρξει σχετική συνεννόηση.

Βεβαίως απαγορεύεται κάθε είδους καταγραφή ή ηχογράφηση όλου ή μέρους της εκδήλωσης.

Κατά την διάρκεια του εορτασμού την ευθύνη της καλής λειτουργίας την έχει ο τεχνικός υπεύθυνος. Αν θεωρήσει ότι κάποιος εκ των επισκεπτών δεν τηρεί τους κανόνες που ισχύουν σε ψηφιακές συναντήσεις ή παρεκτρέπεται με οποιονδήποτε τρόπο θα τον αποβάλει αυτόματα και χωρίς καμία προειδοποίηση ή συζήτηση από την βιντεοσυνάντηση μας.

Προσοχή! Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε με σταθερό υπολογιστή ή laptop απλά κάνετε κλικ στην διεύθυνση της εκδήλωσης meet.google.com/uve-yzjw-nef που θα είναι ενεργή την Δευτέρα 22 Ιουνίου και από τις 19.30 και θα συνδεθείτε. Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε με κινητό τηλέφωνο τότε πρέπει πρώτα να έχετε κατεβάσει την ανάλογη εφαρμογή για iPhone και iPad στο https://apps.apple.com/us/app/meet/id1013231476 ή Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.meetings

Σας περιμένουμε !

Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Εκτύπωση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top