Θρηνήσωμεν!

Επ. Ανθύπατος Μέγας Ταξιάρχης, Κραταιός αδελφός Νικόλαος Φουρνογεράκης

ΥΠΑΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ του Α.:& Α.:Σ.:Τ.:

Αδελφοί μου,

ΘΡΗΝΗΣΩΜΝ ΘΡΗΝΗΣΩΜΕΝ ΘΡΗΝΗΣΩΜΕΝ

Με οδύνη πληροφορήθηκα την μετάσταση του Επιτίμου Ανθυπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου του Υπάτου Συμβουλίου του 33ου και τελευταίου βαθμού της Ελλάδος Κραταιού και αγαπημένου αδελφού Νικολάου Φουρνογεράκη.

Ο αδελφός μας Νίκος Φουρνογεράκης υπήρξε ένας μοναδικός άνθρωπος, ένας σημαντικός τέκτων και ένας αναντικατάστατος φίλος και αδελφός στην κοινή μας τεκτονική πορεία.

Ένας αδελφός με ένα σπάνιο ηθικό ανάστημα, ευγενής και ακάματος εργάτης της Τέχνης μας.

Προήδρευσε με απόλυτη επιτυχία σε Φιλοσοφικά Εργαστήρια τόσο σε Στοά Τελειοποίησης όσο και σε Υπέρτατο Περιστύλιο. Αλλά είτε ως αξιωματούχος είτε ως απλό μέλος παρατηρούσε με αδελφική στοργή τον κάθε αδελφό έτοιμος να προσφέρει με τη συμβουλή και την αρωγή του σε κάθε ζήτημα.

Προσωπικώς του οφείλω ότι σε μια κρίσιμη στιγμή αν και ήδη πληγωμένος από την νόσο, ύψωσε το κραταιό τεκτονικό του ανάστημα με στήριξε και με ενθάρρυνε να βαδίσουμε μαζί για την αποκατάσταση της μυητικής τάξης του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος. Του οφείλω και του οφείλουμε!

Κραταιέ και Ένδοξε Νικόλαε Φουρνογεράκη,

Κλίνουμε το γόνυ προ ενός αξίου τέκνου του Φωτός, σε ευγνωμονούμε και σε ευχαριστούμε για το έργο σου, για την αγάπη σου και την τεκτονική παρακαταθήκη.

Αγαπημένε μου αδελφέ Νίκο.

Πάντα μου μίλαγες για την αγάπη σου προς την αρχαία ελληνική παράδοση. Είθε απόψε στα Ηλύσια πεδία να απολαύσεις τον μυστικό Ίακχο καθώς η Ουράνια Ανατολή θα ανοίγει να σε υποδεχτεί.

Deus Meumqve Jus

Ο Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης

Ιορδάνης Πουλκούρας 33ο

Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Εκτύπωση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top