Χαιρετισμός Μ∴ Διδ∴

Φίλτατοι αδδ, Ένδοξοι Μ. Αξξ, σας χαιρετώ ελπίζοντας κι ευχόμενος να περάσατε και να είσθε καλά εσείς και οι αγαπημένοι σας, αισιόδοξοι και δυνατοί για το νέο τεκτονικό έτος και τις προκλήσεις, τις υποχρεώσεις, αλλά και τις ευκαιρίες και τις δράσεις που θα φέρει αυτή η περίεργη νέα περίοδος.

Ας φροντίσουμε όλοι ώστε να είμαστε υγιείς εμείς και ασφαλείς οι γύρω μας, ως και ικανοί για νέα και κοινωφελή πράγματα κι έτσι να επαναλάβουμε τις εργασίες μας κανονικά, ξεκινώντας με το εκκρεμές μυητικό μας έργο τον Σεπτέμβριο και το τακτικό πρόγραμμά μας από τον Οκτώβριο, με τους απολογισμούς δράσης και οικονομικών των Στοών μας, όπως έχει προαναγγελθεί, με σεβασμό προς τις αρχές μας, τους κανόνες της Πολιτείας και την προς αλλήλους υπευθυνότητα.

Σημειώσετε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα λάβουν χώρα Συμβούλιο Σεβασμίων και ΣΜΑξξ, ενώ θα πρέπει να συμμετέξουμε στην ΓΣ της ICUGL και στην τρίτη διάλεξη του κύκλου Lectures της GLDF.

Πιστεύω ότι η επανέναρξη των φυσικών συνεδριών μας και η μύηση νέων αδελφών θα δώσει νέα δυναμική στο αδελφάτο μας και στο έργο μας, η δε δραστηριότητά μας στην εξαιρετικά δύσκολη όσο και καινοφανή εποχή των τηλεσυνεδριών, που ζήσαμε και στηρίξατε όλοι με συνέπεια και συλλογικότητα αξιοθαύμαστη κοινωνικά, προσδοκόμενη και οφειλόμενη τεκτονικά, ας είναι πολύτιμη παρακαταθήκη τόσον για την ιστορία, όσον και για το μέλλον μας.

Τώρα όμως, με τα εργαλεία και την δύναμη των αξιών και σκοπού του Θεσμού μας, αλλά και με όλα τα επιτασσόμενα από την Πολιτεία μέτρα προστασίας της υγείας μας, ας αναδιοργανωθούμε, ανασκουμπωθούμε και εργασθούμε όλοι μαζί για ότι εισήλθαμε και παραμένουμε στον ελευθεροτεκτονισμό του Σκωτικού Τύπου, την επιδίωξη και κοινωνικοποίηση της ατομικής βελτίωσης, την πρόσκτηση και καλλιέργεια της ενσυνείδητης “Ανθρωπιάς” και την κατανόηση και ανάδειξη της Πνευματικότητας ως πυλώνων της καθημέραν ζωής μας.

Και ως ορόσημο της επανεκκίνησης αυτής σας καλώ σε εορταστικό λιτό συμπόσιο για την συνεδρίαση του ΣΜΑξξ, μαζί με αναπληρωματικούς, κοσμήτορες και Σεβασμίους, στον χρόνο που ο Μ. Γραμματέας έχει κοινοποιήσει, προφανώς τηρώντας τους δέοντες όρους συνάθροισης (πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης μέχρις εξάμηνο, μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικό).

Αγαπημένοι αδδ έρρωσθε, χαίρεσθε και ευδαιμονείτε.

Μ∴τ∴τ∴α∴α∴
Παναγιώτης Θαλάσσης
Μ∴ Διδ∴

Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Εκτύπωση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top