Πανηγυρικός για 25/03/2020

Αδελφοί παραδοσιακά στην πατρίδα μας, την 25η Μαρτίου, εορτάζουμε την επέτειο της Εθνεγερσίας μας, μαζί με τον ” Ευαγγελισμό”, την καλή είδηση της σωτηρίας του ανθρώπου, που ήλθε σε μιά εξαιρετικά τραγική στιγμή της ανθρωπότητας. Όμως θαρρείτε, με Σύνεση, Σθένος, Συνεργασία, αλλά και με Ελπίδα, Πίστη και Αγάπη, όπως ο Σκώτος Τέκτων τα γνωρίζει, θα ξαναεγερθούμε από αυτήν την κατάσταση του φόβου και της απογοήτευσης που το άγνωστο του σημερινού εχθρού και το ακόμη φτωχό οπλοστάσιό της επιστήμης, προκαλεί.

Μικρή ψυχική νσυμβολή σε αυτόν τον αγώνα ας είναι και το συνημμένο πόνημα (του 1974) περί Τεκτονισμού και (κάθε είδους) Ελευθερίας, ας το χαρείτε έχοντες κατά νού ως τέκτονες το τρίπτυχο Ελευθερία – Ισότης- Αδελφότης και ως Έλληνες την προμετωπίδα των αγώνων του Έλληνα Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Ελλάς!

Αδελφοί ας εξέλθουμε όλοι σύντομα από την δεινή τραγωδία που βιώνουμε με τους οικείους, φίλους και γνωστούς υγιείς και αισιόδοξους.

Παρακαλούνται οι φίλτατοι αδελφοί Σεβάσμιοι να γνωστοποιήσουν το μήνυμα αυτό σε όλους τους αδελφούς της Στοάς τους (ενεργούς, αδειούχους και όσους καλόπιστους από τους εν ύπνω κρατούν επαφή μαζί τους, χάριν του πνεύματος του Θεσμού).

Μ.τ.τ.α.α.
Παναγιώτης Θαλάσσης
Μέγας Διδάσκαλος

Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Εκτύπωση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top