Θερινό Ηλιοστάσιο της ΣΣτ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ της 24ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Θερινό Ηλιοστάσιο της ΣΣτ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ της 24ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Στην συνέχεια της απόφασης του Μεγάλου Διδασκάλου της 8ης τ.μ., διοργανώθηκε από την, υπό την αιγίδα της ημετέρας Μεγάλης Στοάς, Σεπτή Στοά «Ακρόπολις» εκδήλωση σε λευκό περιβάλλον για τον εορτασμό του Θερινού Ηλιοστασίου το βράδυ της 24ης Ιουνίου 2022 .

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε γνωστό χώρο εστίασης-διασκέδασης του κέντρου των Αθηνών και συμμετείχαν αδελφοί της διοργανώτριας Στοάς και αδελφοί των Σεπτών Στοών «Ήλιος» εκ της Ανατολής Αθηνών και «Μακεδών» εκ της Ανατολής Θεσσαλονίκης. Παρέστη επίσης μεγάλος αριθμός φίλων και οικείων προσκεκλημένων από τους αδελφούς και των τριών Στοών.

Κατά την εκδήλωση ο Σεβάσμιος Διδάσκαλος της διοργανώτριας Στοάς απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρισταμένους, μεταφέροντας και τις ευχές του Ενδοξοτάτου Μ. Διδασκάλου, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν και οι Σεβάσμιοι των άλλων δύο παρισταμένων Στοών.

Διανεμήθηκε επίσης έντυπο αναφερόμενο στην εκδήλωση και το Θερινό Ηλιοστάσιο, το οποίο περιείχε εκτενή χαιρετισμό του Ενδοξοτάτου Μεγάλου Διδασκάλου, σύντομο χαιρετισμό του Σεβασμίου της διοργανώτριας Στοάς και κείμενα περί του Τεκτονισμού εν γένει και της σημασίας και των συμβολισμών του Θερινού Ηλιοστασίου ειδικότερα.

Η εκδήλωση κύλησε μέσα σε θερμό αδελφικό κλίμα, συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και ποτών, ενώ έκλεισε με την ανταλλαγή ευχών εν όψει του θέρους, αλλά και την προσδοκία επανόδου στις εργασίες με την νέα Τεκτονική περίοδο.

ΕΚ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Εκτύπωση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top